Resetare Imprimante Samsung


Pentru intrebari si resetari sunati la 0751.684.338

Ce avantaje ai daca resetezi/resoftezi imprimanta Xpress M2070F/M2022.

1.Elimini chip-ul de la cartus definitiv (economisesti 60-80 lei de la fiecare incarcare, banii pe chip)
2.Initial, cartusul cu chip listeaza 1000 pagini, dupa resetare va lista 1500 pagini (se va consuma tot praful din cartus nefiind restrictionat de catre chip - castigi 500 pagini la fiecare incarcare de cartus dupa resetare)
3.Imprimanta nu va mai da eroare niciodata de cartus/chip si te va lasa sa listezi pana la ultimul gram de toner/praf din cartus.
4.Resetarea se face o singura data si este definitiva, indiferent ca instalati imprimanta pe alt calculator, ori cumparati un cartus nou, original ori compatibil!
5.Resetarea o faceti dumneavoastra cu fisierul de resetare care il primiti pe mail de la noi. La telefon se explica in timpul resetarii ce veti face cu acel fisier de resetare (nu trebuie sa instalati nimic pe calculator - este simplu). Astfel aconomisiti timp cu transportul.
6.Se ofera GARANTIE pentru resetare/resoftare!!!Ce dezavantaje ai daca nu resetezi/resoftezi imprimanta Xpress M2070F/M2022

1.Platesti in plus la fiecare incarcare, chip-ul de la cartus (60-80 lei), deci platesti aiurea 60-80 lei la fiecare incarcare, bani cu care ai putea sa faci altceva cu ei!
2.Daca nu se reseteaza imprimanta, cartusul o sa listeze 1000 pagini fiind restrictionat de chip nu o sa poata consuma tot praful din cartus ( pierdeti 500 pagini la fiecare incarcare)
3.Daca se listeaza 1000 de pagini, imprimanta nu o sa va mai lase sa listati chiar daca mai aveti praf in cartus (se intampla sa aveti praf in cartus si din cauza acelui chip sa nu mai puteti lista
4.Un calcul simplu: Daca incarci cartusul, odata la o luna, ori la 2 luni si platesti pe acel chip 60-80 lei la fiecare incarcare cat platesti acel chip pe an?!

HOME

Samsung CLP

Samsung CLX

Samsung ML

Samsung SCX

XEROX

CANON

CONTACT